top of page

Contact

Informatie over en investeren in regeneratieve olijfbouw

Harvard Health publiceerde al enkele jaren geleden onderstaande vraag

 

Q. I've read that olive oil is good for health, but is extra virgin olive oil worth the extra cost, or is it just another trendy gimmick?

A. You probably should be asking a chef, not a doctor. Extra virgin olive oil is trendy — so popular, in fact, that menus in many high-style restaurants boast of serving "EVOO," the in-crowd's acronym for extra virgin olive oil.

 

 

Michel en Yiannis, twee impact ondernemers krijgen dit soort vragen dagelijks. Met passie werken zij en het Olijfgaarden team aan hun wereldwijde ambitie en missie voor het herstel van een eeuwenoud superfood produkt.

Dat gaat niet onopgemerkt. Er is behalve zakelijke interesse ook interesse van media en investeerders.

Wil jij meer weten over hun verhaal of bijdragen aan hun impact missie voor gezonde voeding, duurzaam ondernemen, stuur dan een email naar:

info@deolijfgaarden.nl

Of neem gelijk contact op via het onderstaande formulier

Neem contact met ons op

Thanks for submitting!

2.png

Founders ' De Olijfgaarden' Yiannis Kesanlis en Michel van den Berg.

1.png
bottom of page