top of page

Het Olijfolie Platform

waar jij de hoofdrol speelt

Het Platform

 in het kort

Op deze website vindt je alles over eten en koken met (h)eerlijke olijfolie, Maar vooral ook over gezonde voeding en hoe dat bij ons bij de bron, de Olijfgaarden, tot stand komt.

 

Zo weet je alles over een goede basis van een gezonde maaltijd en allerlei leuke ervaringen die je kunt opsnuiven maar vooral proeven met de superfood olijfolie.

Iedereen wil natuurlijk (h)eerlijk eten en gezond koken voor vrienden en familie. En met voeding die duurzaam is verbouwd.

 

Olijfolie wordt tegenwoordig in vele keukens gebruikt maar er  is zoveel meer te weten over olijfolie. Dat begint bij de aankoop: 

Sta jij ook voor je supermarktschap met de vraag of jouw koop een gezonde aankoop is? Of wat op het etiket staat echt waar is?

Bij je lokale supermarkt en handelaren die erachter zitten tellen eerst de marges, niet je gezondheid.

 

Wij doen het anders ! Jij bent in control wat je eet, je kent je bron, direct van de boer in jouw keuken, authentieke kwaliteit en alles transparant via het internet en social media.

Bekijk hieronder hoe we dit doen en hoe jij kunt helpen.

olijftak.png
1.png

EXTRA VIRGIN   HIGH-PHENOLIC   CIRCULAR

HET ALTERNATIEF VOOR HET SUPERMARKTSCHAP

EEN NIEUWE NORM VOOR DE OLIJFOLIESECTOR

Foodies First.....? Inderdaad! We draaien de keten om. Jij bepaalt. Jij een puur en gezond product. De boeren een eerlijke prijs. Onze planeet een afvalprobleem minder.

# gezondeten #buysocial, #eatsocial #golocal #duurzaamboeren.

De Missie: 3xbeter

Net als de landbouwboeren worden ook de olijfboeren uitgebuit door de traditionele handelsketen. Zij krijgen een veel te lage prijs voor hun olijfolie.

Onze aangesloten olijfboeren besloten desondanks om te innoveren via circulaire teelt van de olijven. Het gevolg....(h)eerlijke, gezonde olijfolie. Via dit platform en deze nieuwe keten krijgen zij ook een eerlijke prijs.

Dus onze missie staat voor gezonde voeding, een betere levensstandaard en een betere planeet. 

Nog even over onze kwaliteit.........onze lab certificaten staan gewoon online. Dat is toch veel makkelijker online dan niet traceerbare labels als je voor de schappen staat van je supermarkt? 

1.png

 ONZE SPECIAL PROJECTS 

UNIEK IN NEDERLAND:
EEN ABONNEMENT OP OLIJFOLIE
ADOPTEER JE EIGEN OLIJFBOOM VOOR EIGEN OLIJFOLIE

oLITZA.png

30% van de totale milieubelasting komt door traditionele voedselproductie.. Ook door die van olijven en olijfolie.

Om zoveel mogelijk olijfboeren te kunnen laten overschakelen naar onze nieuwe norm voor bio-circulaire olijfverbouw hebben De Olijfgaarden de campagne ' Plus 1 " in het level geroepen.

Bij Plus 1 gaat bij elke verkochte liter olijfolie 1 euro naar onze nieuwe, aansluitende olijfboeren.

 

(H)eerlijk dus voor iedereen , de olijfboer(in), jouw gezondheid en die van de planeet!

2.png
UN_SG.png

BEYOND
JUST OLIVE OIL 

We are more than just a very healthy food. Our oils have a social bite too and with a joint mission we work with all partners towards a healthy planet and .....

We are delivering on 10+ UN Sustainbale Goals !

bottom of page