top of page
outdoor_dinner_glass wine with bottle 2.

Koken met Olijfolie

Eet Gezond, Leef Gezond

Lekkere Tips

om van extra-vierge Olijfolie te genieten

We zijn met z'n allen meer thuis gaan koken. Ook gezonder? Bij De Olijfgaarden vindt je alles over eten en koken met (h)eerlijke olijfolie, Maar vooral ook over gezonde voeding en hoe dat bij ons bij de bron, de Olijfgaarden, tot stand komt.

 

Zo weet je alles over een goede basis van een gezonde maaltijd en allerlei leuke ervaringen die je kunt opsnuiven maar vooral proeven met de superfood olijfolie.

Iedereen wil natuurlijk (h)eerlijk en gezond koken en eten met en voor vrienden en familie. En tegenwoordig ook met voedsel dat duurzaam is verbouwt.

 

Olijfolie wordt tegenwoordig in vele keukens gebruikt maar er  is zoveel meer over olijfolie om te weten te komen. Het begint al voor de aankoop: 

Via dit platform nodigen we foodies uit om onze olijfolies te proeven en er vooral ook superlekker mee te koken. Vooral via Instagram kun je de culinaire kunsten volgen van Instagram foodies en wat iedereen ervan vindt.

Unieke recepten met veel likes en opmerkingen delen we via de blogs op deze site. Dat hoeft niet altijd met de olijfolies van de Olijfgaarden. Wij willen goede tips delen om lekker te eten. Kortom.....Eet Gezond, Leef Gezond.

Lees hieronder over activiteiten die ook lekker vet zijn!

greek_kitchen_in action.jpg
Outdoor Dinner

VETTE EVENTS

Beleef meer bij onze boeren en met olijfolie

From Our Blogs

bottom of page